19.12.20

Привітання з Днем Святого Миколая

Привітання з Днем Святого Миколая в прозі

День святого Миколая 19 грудня — це щире і добре свято, коли не просто знаходять подарунки під подушкою, а й занурюються в казкову і чарівну атмосферу свята. Напевно, у кожного з нас залишилися тільки приємні спогади про цей чцдовий день.

Але хто сказав, що вітати з Днем Святого Миколая можна тільки дітей? Адже, погодьтеся,
отримати святкове привітання буде приємно будь-якому дорослому.


Вітаємо вас з днем Святого Миколая! Це свято любові і душевної теплоти! У цей день навіть дорослі починають вірити в чудеса, а діти з нетерпінням чекають ранку, щоб зазирнути під подушку або чарівний чобіток, адже так приємно знайти в ньому подарунки. Нехай це свято наповнить Ваш будинок щастям, теплотою і любов'ю, а Ваше життя буде яскравим! Зі святом Вас!

***

Хочу побажати вам великих і маленьких чудес! Нехай вони якомога частіше мають місце у вашому житті! Любові та добра вашим серцям! І благословення святого Миколая!

***

Від щирого серця вітаю всіх з Днем Святого Миколая! Нехай це свято вселить в нас любов і надихне на добрі справи і милосердя, нехай подарує нам віру у виконання наших найзаповітніших бажань! Нехай прийде в кожен дім Господь і наповнить наші серця радістю за молитвами Святого Миколая!

Дивись також: Привітання з Різдвом і Новим роком

***

Нехай ваша віра весь час тільки зростає та зміцнюється! А святий Миколай дарує натомість незгасне світло радості у житті!

***
Будь-який привід хороший, щоб згадати один про одного і побажати один одному щастя. Нехай для нас таким приводом стане День Святого Миколая! Нехай цей день стане по справжньому найщасливішим у низці щасливих днів! Щастя вам цілорічного, безперервного і величезного! З Днем Святого Миколая!

***
Вітаю з Днем святого Миколая і хочу побажати приємних подарунків та солодких сюрпризів, миру і блага в сім’ї, доброго щастя і міцного здоров’я, великої удачі та чудових ідей, відкритої душі і світлої надії.

***

Святий Миколай прославився своєю добротою і готовністю допомогти кожному, хто потребує. Нехай же і тебе він не обійде своєю добротою і допомогою. Нехай супроводжує він тебе сьогодні і весь наступний рік, не залишаючи без допомоги!

Дивись також:  Привітання з днем народження дружині від чоловіка

***
В День святого Миколая від душі я побажаю світлого щастя і доброї дороги до успіху, здійснення заповітних бажань і щирих сподівань, неймовірного щастя в житті та вірного кохання, міцного здоров’я і домашнього затишку.


***
Вітаю з днем Святого Миколая. Бажаю, щоб у твоєму житті траплялись дива та радощі, щоб у твоїй родині всі були здорові та щирі, щоб на твоєму шляху зустрічалися добрі люди та великі можливості. І нехай Миколайчик подарує тобі солодощі для щасливого життя.

***
День святого Миколая – священне свято, день, коли варто забути про всі невдачі й неприємності та згадати про те, що дива трапляються всюди і постійно. Будьте щасливі, зі святом!

***
Вітаю з Днем Святого Миколая!
Бажаю вам великих і маленьких чудес, любові, добра та здійснення мрій!

***
Вітаю з довгоочікуваним Днем Святого Миколая! Не знаю, наскільки ви були чемні, але впевнений, що Миколай не обмине вас зі своїми подарунками!

***
В День Святого Миколая хочу побажати здоров'я міцного, як 40-градусний мороз, любові чистої, як сніжинка за вікном, сімейного добробуту і палкого кохання, як в улюблених фільмах. Нехай у вашому домі оселиться свято!

***
Від щирого серця вітаю всіх з Миколаєм! Нехай це свято вселить в нас любов і надихне на добрі справи і милосердя, нехай подарує нам віру у здійснення наших найзаповітніших бажань! Нехай прийде в кожен дім Господь і наповнить наші серця радістю за молитвами Святого Миколая!

***
Вітаю з Днем Святого Миколая, зі святом радості і щедрих подарунків. Бажаю знайти під подушкою смачну шоколадку і добре побажання, розділити веселощі і радість з коханими і близькими людьми, наповнити свій будинок святковим затишком і променистим щастям.

***
З Миколайчиком! Нехай у цей святковий день відбудуться чарівні та казкові події! Добра вам, щастя і любові, теплих сімейних посиденьок і довгоочікуваних солодощів під подушкою. Нехай у вашому домі буде затишна атмосфера, сповнена позитиву, сміху і достатку. Радості, душевного тепла і щирості!

***
Вітаю зі святом! Бажаю, щоб ти отримав в цей день приємну звістку від Миколая і неодмінно подарунок під подушку. Твори чудеса для інших – і диво обов'язково увійде в твій будинок!

***
У День Святого Миколая від душі бажаю світлого щастя і доброї дороги до успіху, здійснення заповітних бажань і щирих сподівань, неймовірного везіння в житті і вірного кохання, відмінного здоров'я і домашнього затишку.

***
У магічний вечір Миколая нехай збуваються всі мрії, казка стає дійсністю, а дива нехай чекають в найнесподіваніших місцях!


***

Якщо потрібна допомога, помоліться святому Миколаю Чудотворцю. Він обов'язково допоможе вам. Адже віра творить чудеса, а Святий Миколай володіє неймовірною силою, здатною допомогти кожному з нас. Зі святом! Вірте в чудеса!

***

Зі святом! Нехай Миколай Чудотворець відгукується на твої молитви і все в житті завжди складається дивожним чином! Нехай віра в чудо допомагає долати будь-які перешкоди, дарує надію, вселяє впевненість в успішний результат твоїх добрих починань!

***

Хай Святий Миколай нічого не приносить, а краще забере усе, що бентежить: клопоти на роботі, хвороби, поганий настрій і…платіжки за світло, газ і воду. З Днем Святого Миколая!

* * *

З Днем Святого Миколая! Тобі сьогодні можна спокійно запізнюватися на роботу, адже хто може покарати таку чудову людину, якій навіть Святий Миколай насипав стільки цукерок під подушку, що голова до обіду не відлипала!

* * *

Якщо сьогодні Святий Миколай нічого тобі не приніс — значить ти і є чийсь подарунок, тож чекай на неймовірні дива, які скоро-скоро відбудуться у твоєму житті та перетворять його на казку!

* * *

Бажаю тобі цілий рік бути чемним, люб'язним, терплячим навіть до моїх вибриків, бо, кому ж приємно отримувати на День Святого Миколая вуглинку під подушку?

Прийміть щирі вітання з Днем Святого Миколая!

Це світле, добре, багатолюдне й веселе свято здавна називають найпершим із різдвяних та новорічних свят, яке традиційно вже уособлює в собі початок великого всенародного Новоріччя. Водночас День Святого Миколая – це своєрідний символ людської надії і віри в краще майбутнє.

Із завмиранням сердець на Святого Миколая чекають діти, бо переконані, що він не омине їхньої домівки, неодмінно принесе подарунки. Для дітей це свято завжди бажане, адже в їхньому прекрасному дитячому світі, за їхніми найщирішими переконаннями, саме в День Святого Миколая здійснюються найпотаємніші і найфантастичніші дитячі мрії.

Щиро вітаємо всіх жителів громади, а передусім, її найкращих представників – дітей – з Днем Святого Миколая! Зростайте добрими і щасливими батькам на радість, а Україні – на славу! Усім бажаємо достатку, затишку й душевного родинного тепла. Святий Миколай хай освятить вас і благословить на добрі справи. Хай у ваших найкращих починаннях і справах постійно відчувається любов та опіка Святого Миколая, а задуми і мрії здійснюються.

* * *

Щиро вітаю всіх  з Днем святого Миколая!
Це свято приносить у наші домівки справжнє диво та вчить нас бути милосердними.
Щиро бажаю Вам жити у мирі та любові, довгих і безхмарних Вам років життя. Нехай здійснюються всі найзаповітніші мрії!

* * *

Сердечно вітаємо із Днем Святого Миколая!
Бажаємо і дорослим, і дітям здійснення заповітних мрій, безмежного щастя, успіхів, міцного здоров`я та сімейної злагоди!


Для всіх дітей, що вели себе в цьому році добре, Святий Миколай приготував гостинці. Він знає, хто був слухняним і тішив своїх батьків і знає, хто який подарунок заслужив. Нехай вранці у вас під подушкою будуть тільки приємні сюрпризи!

* * *

Вітаю з днем Святого Миколая Чудотворця! Це свято любові і душевної теплоти! У цей день навіть дорослі починають вірити в чудеса, а діти з нетерпінням чекають ранку, щоб зазирнути під подушку або чарівний чобіток, адже так приємно знайти в ньому подарунки. Нехай це свято наповнить Ваш будинок щастям, теплотою і любов'ю, а Ваше життя буде яскравим! Зі святом!

* * *

З Днем Святого Миколая! Міцної віри! Нехай свято принесе: зцілення душі, чудотворних сил протистояти злу, любов і доброт. Нехай серце кожного відкриється назустріч Господу. Всепоглинаючої теплоти і світла!

* * *

Святий Миколай поспішає, він принесе в твій дім чудеса! Я бажаю, щоб в цей день панували лише хороші емоції, здійснилася заповітна мрія і було багато солодощів. З цим дивним, чарівним, добрим святом — з Днем святого Миколая!

* * *

З Днем Святого Миколая! Бажаю гарних подарунків від святого, а в житті — світлий шлях до успіху і мрії. Нехай у домі панує радість і здоров’я, у родині — взаєморозуміння та добробут, у серці — любов та надія. І нехай сьогодні буде чудовий ранок, дивовижний день та казковий вечір!

* * *

Вітаю з Днем Святого Миколая і бажаю з ранку прокинутися з чудовим настроєм і світлим очікуванням, з щирими почуттями і передчуттям щастя. Бажаю, щоб день пройшов красиво і цікаво, а вечір подарував затишну атмосферу родинного свята та добру радість.

Читайте також