13.08.21

Вакциноафера: брехня посилюється

Вакциноафера: брехня посилюється

Тотальна підміна понять щодо COVID-19 - є найбільшою маніпуляцією. Коронавірусної хвороби 2019 року (скор. COVID-19) вже немає! Вона зникла разом з вуханьським штамом Wuhan-Hu-1. Важливо розуміти наступне:

  • Вуханьський штам Wuhan-Hu-1 спричиняв хворобу Covid-19.
  • Штам Дельта спричиняє іншу хворобу - з симптомами звичайної застуди.
  • Вакцини розроблялися проти вуханьського штаму Wuhan-Hu-1.
  • Проти Дельти вони неефективні і взагалі не потрібні, адже летальність від Дельти є вкрай низькою - 0,08%, такою як у грипу. 
  • Організм сам справляється зі штамом Дельта, "чужі" вакцини лише послаблюють природний імунний захист від нього.

Отже, коли вам брешуть що "кількість нових випадків COVID-19 зростає" запитайте у вакциноаферістів: а за якими симптомами вони визначили що це саме коронавірусна хвороба 2019 року? Чи показали тести наявність штаму Wuhan-Hu-1?

Дуже важливо! З'ясувалося що ПЦР-тести не роблять диференціації вірусів SARS-CoV-2 і грипу. Отже традиційний осінній спалах ГРВІ вакциноаферисти намагатимуться видати за "четверту волну Covid-19". Тепер вам зрозуміло куди зник грип?

Огляд вакцинобрехні з коментарями:

МОЗ готується до нової хвилі COVID-19 — Радуцький. Захворення COVID-19 давно немає. Штам “Дельта” спричиняє інше захворення. Радуцький - це найбільший вакциноаферист. В Україні відомий тим, що під час пандемії продав в Китай весь стратегічний запас українських масок і заробив мільйони.

Стали відомі симптоми Covid-19, що характерні тільки для штаму “Дельта”. Головний біль, біль у горлі та нежить поширені, тоді як кашель та втрата нюху чи смаку – менш поширені. No comment.

Які найпоширеніші симптоми штаму Дельта у дітей – інфекціоніст. За словами інфекціоністки Олени Луцької, перебіг хвороби у дитини може бути схожим на ГРВІ, що швидко минає. У них можуть виникати підвищення температури, слабкість, біль у горлі, нежить та кашель. No comment.

В Україні підтверджено вже триста випадків зараження штамом коронавируса «Дельта». А інші випадки - це зараження яким штамом??

"Чем больше появляется штаммов COVID - тем менее эффективными становятся вакцины", - иммунолог

В расследовании происхождения COVID-19 Китай снова отказал ВОЗ

Польща перепродасть Україні вакцину від коронавірусу з терміном придатності що закінчується. No comment.

В ЄС перевіряють три нові побічні ефекти після двох вакцин. Напевно чимало випадків якщо їх вже не можна було не помічати. А що до речі із старими побочками цих вакцин?

Збудник штаму "Дельта" вражає нервову систему: як захиститися. Вакциноаферисти забрехалися так, що вигадали "збудник штаму Дельта".   

Власти Киева на время локдауна будут блокировать проездные. Лякають локдауном щоб люди вакцинувалися.

У детей, рожденных во время пандемии COVID-19, выявили низкий IQ. Просто зухвала брехня. Який "низкий IQ" у дітей віком до одного року?? 

В ВОЗ выступили против принудительной вакцинации. Представительница ВОЗ Фадели Хаиб: "В целом ВОЗ не одобряет какой-либо принудительной вакцинации". 

40% українців вакцина не потрібна: лікар пояснив, кому і чому: "Якби в Україні проводили масове тестування на наявність антитіл в організмі, то воно б показало, що 40% українців вакцинація проти COVID-19 не потрібна, оскільки у них вже є імунітет до коронавірусу", - розповів лікар-епідеміолог Олексій Галімський. А чому він вирішив що у 40%, а не у 90% якщо масове тестування не проводили??
Зараз іноземні вчені говорять, що ті, хто контактував з вірусом в природних умовах, мінімум 1,5 року мають імунітет. Навіщо їх прищеплювати? "- підсумував епідеміолог. Це іноземні брехуни кажуть, а українські справжні вчені кажуть що природний імунітет набувають на десятки років і навіть на все життя. Проте всі одноголосно кажуть що тим хто перехворів від коронавірусної інфекції, вакцинуватися не треба.

Угорщина відкрила кордони для українців без ПЛР-тестів і сертифікатів вакцинації. Угорці - круті хлопці, вони не вірять у коронавірусну брехню, визнали Сороса персоною нон-грата і заборонили ЛГБТ-пропаганду.

Епідеміолог: "Не виключено, що штам коронавируса "Йота" вже є в Україні". Ну в Україні - і що? Він більш нешкідливий ніж Дельта, може хіба що нежіть спричинити.

20 тисяч хворих на COVID за добу: зафіксували найвищий показник у Японії. Це нормально для країн де майже всі вакцинувалися від одного віруса, якого вже немає, і послабили імунітет від інших.

Ученые назвали комбинацию вакцин, которая увеличивает количество антител в шесть раз. Просто нагла і тупа брехня!! Такого просто не може бути, навіть жодних досліджень не проводили - просто тупо брешуть!

З початку року на боротьбу з Covid в Україні витратили $29 млрд: на що пішли гроші. Зрозуміло на що - на відкоти. Не було би відкотів - чиновникам байдуже була та вакцинація.

Комаровский: Если вы переболели COVID-19 и чувствуете себя хорошо, через пару месяцев вам можно вакцинироваться. Ще одна жадібна, продажна і брехлива істота! Справжні вчені кажуть що людина яка перехворіла від певної коронавірусної інфекції, набуває  природний імунітет до неї на десятки років і навіть на все життя. 

В Дании разрешат не носить маски в общественном транспорте

У США, які лідирують у світі за поширенням коронавірусу, минулої доби лабораторно підтвердили 143 тисячі 537 нових випадків Covid

У Сполучених Штатах Америки рівень госпіталізації зі штамом коронасірусу Delta досяг рекордних показників. Далі читаємо уважно: "В період з 3 до 9 серпня кількість госпіталізованих зросла до 239 випадків". Для 350-мільйонної країни це просто непомітна кількість, статистична похибка.Тим більше, ці діти госпіталізовані з ГРВІ і насправді невідомо який збудник хвороби - грип чи коронавірус. Епідемією і навіть спалахом тут і не пахне. Дуже дешева маніпуляція, розрахунок на те що люди зазвичвй не аналізують цифри.

У США дозволили колоти третю дозу вакцин Pfizer і Moderna. Що ж це за вакцини якщо одна доза не діє??

В Ізраїлі різко зросла захворюваність COVID-19: країна наздогнала Британію, Іспанію та США. То навіщо вони всі вакцинувалися двічі?? 

 
Хто такий головний вакцинопропагандист - депутат від “Слуги народа” Михайло Радуцький?
Відомий тим що продав в Китай весь стратегічний запас українських масок.
Це в той час коли наші медики взагалі не мали жодного захисту. І багато зних через це заразились коронавірусом.
Власник приватної клініки «Борис» зіграв на паніці навколо поширення коронавируса, і заробив мільйони. На покупку масок депутат витратив 36 мільйонів гривень, а потім продав їх … в Китай. Але вже набагато дорожче – за 224 мільйони гривень. Разом, чистий прибуток лікаря-політика склав більше 186 мільйонів.
Після цього через дефіціт масок в Україні їх тривалий час продають втридорога, або люди шили їх самі, в домашніх умовах.
Тобто зе-мародери спочатку продали маски чим створили штучний дефіцит, щоб потім ще нажитись на українцях. 

Радуцький також відомий як засновник кліники “Борис”.
ТОВ “Борис” було засновано в 1993 році колишнім фельдшером швидкої допомоги Михайлом Радуцьким.
Радуцький
створював клініку разом з Дмитром Гордоном (відомим продавцем золотих цілющих пірамідок та поціновувачем совка і всього що з ним пов’язано).

У 1992 році фельшер та продавець пірамідок, почали займатися медичним туризмом – шукали в Україні пацієнтів і відправляли їх на лікування в клініку “Ассута” в Ізраїлі

Читайте також