09.08.21

Нова Пошта запустила новий вид доставки, яка захистить користувачів

«Нова пошта» і сервіс оголошень OLX об’єднали воєдино послуги післяплати і «OLX-Доставки». Суть реалізованої напередодні ідеї – оплата відповідних замовлень безпосередньо у відділенні, відзначається на сайті транспортної компанії. За запевненнями поштовиків, нову можливість по достоїнству оцінять обидві сторони угоди: покупці зможуть оплатити товар після його огляду та перевірки працездатності, а продавці отримають приріст клієнтури за рахунок громадян, раніше відмовлялися або побоювалися перераховувати гроші на карту через інтернет.

У разі, якщо одержувач з якихось причин залишиться незадоволений якістю надісланої йому продукції, він зможе залишити посилку у відділенні. «Нова пошта» в цьому випадку передасть її відправнику за свій рахунок.

Як це працює?

1. Знайшовши потрібний товар на сайті OLX, покупець обирає доставку Новою поштою з післяплатою.

2. У відділенні покупець перевіряє товар і після цього сплачує його вартість, доставку та послугу грошового переказу продавцю.

3. Якщо покупець після огляду вирішив відмовитися від товару, то він просто залишає його у відділенні. Посилку Нова пошта повертає до продавця безкоштовно.

Нова послуга була реалізована у партнерстві з компанією НоваПей, що входить до групи компаній Нова пошта.

 

Читайте також