27.08.21

Картина доби 27 серпня 2021

Міненерго готове перейти до корпоратизації "Енергоатома"

До 20 гривень за кубометр: постачальники газу підвищили тарифи на вересень 

Україна довела запаси газу в ПСГ до 18 млрд куб. м

За 2 роки вартість комунальних послуг збільшилася на понад 50%. Заборгованість населення України з оплати ЖКП у червні 2021 року збільшилася на 14,3% порівняно з червнем 2020 року і становить 66,3 млрд грн.

Около 45% украинцев хотят приобрести квартиру, а могут ее купить только 6% — исследование

Скандали: Неукраїнська стратегія Гройсмана

Кабінет Міністрів України офіційно оголосив переможця конкурсу на посаду Голови Державного агентства автомобільних доріг України Євгена Кузькіна. Він з травня 2021 року виконує обов'язки голови «Укравтодору». 

Китайская компания Xiaomi откажется от бренда Mi, начиная с третьего квартала 2021 года. Об этом сообщили в пресс-службе компании, передает The Verge. Отказ от бренда Mi позволит "унифицировать бренд на глобальном уровне и уменьшит разрыв в восприятии между брендом и его продуктами", считают в компании.

Вакциноафера

В Дании с 10 сентября отменят все ограничения, введенные из-за COVID

Після Pfizer ризик зараження "Дельтою" в сім разів вище, ніж у перехворілих, - дослідження — Поштівка

Міністерство охорони здоров'я Японії повідомило, що виявило сторонні речовини у 390 дозах вакцини Moderna із партії у 560 000 ампул, які нещодавно привезли в країну. Moderna заборонила використання усіх трьох партій загальною кількістю у 
1,63 млн доз, що були вироблені на підприємстві в Іспанії та продані до Японії.

В Японії два пацієнта померли після щеплення вакциною від Covid-19 Moderna. Уколи їм зробили препаратом з партії, в якій виявили домішки. Про це розповіли в МОЗ Японії, передає Reuters. Померлим пацієнтам було тридцять років. Вони отримали другу дозу препарату, а через кілька днів померли. Причини їх смерті з'ясовують фахівці.


Работодатели не имеют права заставлять сотрудников прививаться от COVID-19 — Минэкономики

Смерть радіоведучої Ліз Шоу, яка померла у травні, настала через ускладнення, спричинені вакциною проти коронавірусу AstraZeneca. Такими є висновки медичної експертизи.
Ліза Шоу, яка працювала на BBC Radio Newcastle, померла у віці 44 років. Через тиждень після першої дози вакцини у неї почалися головні болі. У мозку пані Шоу з'явилися згустки крові, що зрештою і призвело до її смерті. 

В Греции медики протестуют против обязательной COVID-вакцинации

Ученые из Узбекистана разработали вакцину от COVID-19 на основе помидоров

Українофоб тижня - Ольга Скабєєва

Читайте також