12.08.21

Огляд новин вакциноафери. Де подівся вуханьський штам разом із своєю хворобою Covid-19?

Більшість інформації щодо коронавірусу і вакцинації розповсюджують зацікавлені особи - ЗМІ та соцмережі, яким фармкомпанії виділяють шалені кошти на просування своїх вакцин та тестів, псевдоексперти на зарплатах фармгігантів, чиновники які мають величезні відкоти при держакупівлях вакцин та тестів тощо. Вся ця "система маркетингу вакцин" вдається до брехні, фейків, маніпуляцій і фальсифікацій - і всі ці по суті представники фармкомпаній, які нагнітають ковідопсихоз, отримують за свою брехню комісію та зарплати.

Вуханьський вірус спричиняв хворобу Covid-19.
Вірус Дельта спричиняє іншу хворобу - з симптомами звичайної застуди.
Вакцини розроблялися проти вуханьського штаму.
Проти Дельти вони неефективні і взагалі не потрібн
і.

У Києві жінка померла після першого щеплення вакциною Moderna

Moderna в Україні не зареєстрована, - глава Національної медпалати

Скоротити інтервал між дозами CoronaVac до 14 днів рекомендує МОЗ. Треба поспішати поки не вскрилася афера з даремністю та неефектівністю вакцин. МОЗ фактично визнав що термін дії одного щеплення - 14 днів.

Дания отдала Украине запрещённую у себя вакцину AstraZeneсa

21 липня CDC зробив лабораторне оповіщення про те що ПЦР-тести не роблять диференціації вірусів SARS-CoV-2 і грипу. Принаймні тепер зрозуміло куди подівся грип.

На Черкащині поки немає тест-систем, що можуть підтвердити "Дельту". Ніхто й не хоче її підтверджувати, бо Дельта спричиняє симтоми звичайної застуди і ставить питання - а навіщо вакцинуватися від застуди з якою організм сам справляється?

Експерт ВООЗ стверджує: Не існує вакцини, користь від якої переважала б ризики

Освітній омбудсмен: не допускати невакцинованих від COVID-19 освітян до роботи незаконно

В Івано-Франківській області медики агітують освітян не вакцинуватися від COVID-19 

Вчені (якісь чергові псевдоексперти на зарплаті фармкомпаній) назвали (без досліджень) вакцини, після яких не було зафіксовано жодної смерті від "Дельти". То є так, бо від Дельти смертність нижче ніж від самих вакцин - 0,08%. 

Початок нової хвилі: в Україні знову росте кількість випадків Covid-19. Цю брехню розповсюджує соросівський сайт "Texty". Сорос через свої фонди є співвласником фармгігантів, зокрема Phizer. Хворобу Covid-19 спричиняв вуханьський вірус, який давно зник. Дельта спричиняє іншу хворобу з іншими симптомами - нежиттю та першінням в горлі, схожими на звичайну застуду.

COVID-19 — расцвет тотальной лжи и пандемического авторитаризма

На Житомирщині 20 випадків Дельти, одна людина померла. Як вони визначають Дельту - незрозуміло, від чого померла людина - не повідомляють, але всі смерті зухвало і без посмертного епікризу списують на коронавірус.  

Переболевшим коронавирусом может хватать одной дозы вакцины для полноценного иммунного ответа — потому что им эта доза на самом деле не нужна, у них уже есть собственный куда более мощный ответ.

У Британії вакциновані подружжя померло від COVID-19 з різницею о 12 годині 

Обязательная вакцинация от COVID-19: мнения иммунологов и перспективы пандемии

Постковидный синдром может проявиться спустя полгода – врач. А может не появиться  

Сьогодні всі тест-системи, які працюють в Україні, можуть виявити штам коронавірусу “Дельта” - міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко.  Тільки вони не розрізняють - “Дельта” це чи не “Дельта”, віпус грипу чи коронавірус.

Ученый-иммунолог: вакцины от ковида - бесполезны и небезопасны

У Токмаку запрацює субрегіональний склад для зберігання вакцин проти COVID-19. Навіщо??  Хвороби COVID-19 вже немає після зникнення вуханьського вірусу.

22 центра вакцинирования подверглись нападению во Франции 

Штам "Йота" ще менш небезпечний, ніж "Дельта", і не призводить до серйозного захворювання, - ВООЗ

У Вашингтоні ввели обов'язкову вакцинацію держслужбовців від невідомо якого вірусу.

Жителям Нідерландів почали безкоштовно видавати COVID-тести, які насправді не визначають конкретний штам коронавірусу.

Вірусолог, імунолог і молекулярний біолог Роберт Мелоун вважає: «Кампанію вакцинації слід припинити  Близько 11 400 смертей і понад 62 000 серйозних захворювань тільки в Сполучених Штатах вже пов'язані з мРНК і аденовірусними вакцинами. Проте політики, ЗМІ та переважна більшість медичних працівників продовжують в унісон закликати людей робити щеплення.

Доходи Pfizer зросли майже вдвічі за II квартал 2021 року. Левову частку доходу компанії принесла розроблена спільно з німецьким концерном Biontech вакцина від коронавірусу під назвою BNT162b2, або Comirnaty. Скільки з цих коштів спрямовано на пропаганду вакцинації та на гонорари брехливим "експертам"?

Тисячі австрійців скасовують реєстрацію своїх дітей в школі через вакцинацію

В знак протесту: в австрійському кафе не будуть обслуговувати вакцинованих людей

Вакцинация от коронавируса не поможет остановить его циркуляцию – врач

Германия отменяет бесплатное тестирование, чтобы повысить уровень вакцинации, - Guardian. Бо масове тестування наочно показує що коронавірус кудись зникає.

Серйозні побічні ефекти через вакцинацію від COVID-19: Відеозвернення 50 постраждалих

У вакцин Pfizer і Moderna знашли нові побічні ефекти

Вакцина Johnson and Johnson’s викликає аутоімунне захворювання 

В США вспышка COVID, 75% заболевших полностью вакцинированы

В Ізраїлі рекордний приріст хворих на коронавірус — понад 6 тисяч осіб

Ізраїль посилює карантин (цілком передбачувано після майже повної вакцинації)

В Чехии 4,5 тысячи человек заразились COVID после вакцинации

Лекарство от холестерина снижает заражение коронавирусом на 70%, — исследование

Twitter заблокировал депутата Палаты представителей США от республиканцев Марджори Тейлор Грин за правду о COVID-вакцинах

Відкритий лист канадських науковців нещепленим: ви не самі!


Цитата:
Я отвечу на вопросы по ковиду. Мне просто постоянно их задают: делать прививки, не делать, что будет? Не все равно – будете вы делать, не будете, занижают смертность, не занижают. Можно сейчас попробовать поставить эксперимент. Я вот сейчас говорю, что через полгода о прививках все забудут, эта истерика прекратится, выяснится, что делающие и не делающие прививки примерно одинаково умирают. Не потому что прививки плохие, потому что очень легко обходят новые штаммы и будут обходить. Не фейковые прививки, но они не будут никогда успевать за мутациями.
А. Невзоров, 11.08.21

Читайте також