14.10.21

Саакашвілі перевели до одиночної камери

 Це було його особистим бажанням 

Екс-президента Грузії Міхеїла Саакашвілі помістили в одиночну камеру. За інформацією грузинської влади, це було його особистим бажанням. Про це повідомляє в Facebook Спеціальна пенітенціарна служба Грузії.

Міхеїлу Саакашвілі запропонували залишитися в одній камері з його сусідом по кімнаті. Однак екс-президент категорично відмовився, про що свідчать відповідні документи.

"Звинувачення в тому, що товариші по команді Саакашвілі не можуть з ним зустрітися, є брехнею, і це підтверджується навіть численними візитами до обвинуваченого/засудженого Михайла Саакашвілі протягом дня, які також висвітлюються в ЗМІ", - йдеться в заяві.

Також у відомстві зазначили, що особистий лікар Саакашвілі вже кілька разів відвідував свого підопічного. У зв'язку з цим далі медик повинен звернутися до пенітенціарної служби з усіма необхідними документами, а також обґрунтувати причини для зустрічі з пацієнтом.

Нагадаємо, вранці 1 жовтня Грузинський екс-президент Міхеїл Саакашвілі написав на своїй сторінці в Facebook, що через вісім років він повернувся на батьківщину. Проте вже ввечері прем'єр-міністр Грузії Іраклій Гарібашвілі заявив, що Саакашвілі в Грузії затримали правоохоронці і вже доставили в пенітенціарну установу.

Як повідомляють грузинські ЗМІ, екс-президент міг в'їхати в країну у вентиляційній кабіні трейлера, який перевозив зелень.

Читайте також