17.11.21

Щеплення від COVID-19 небезпечне для вагітних жінок

2433 мертвих дитини. Дослідження показують, що щеплення від COVID-19, небезпечне для вагітних жінок.

На даний момент зафіксовано 2433 смертельні випадки плода у VAERS (системі звітування про побічні дії вакцин) у вагітних жінок, яким ввели один з уколів від COVID.

Переважна більшість із них – від щеплення Pfizer (1862 смертельні випадки) та Moderna (656 смертей).

За останні 11 місяців після щеплення від COVID-19 було більше смертей плода, ніж за останні 30+ років після ВСІХ вакцин.

У жовтні, медичний журнал New England Journal of Medicine визнав, що перше дослідження, яке використовувалося для обгрунтування рекомендацій CDC і FDA з приводу уколів вагітним жінкам, було помилковим.

Науковці стверджують, що ключові політичні рішення були прийняті з використанням недостовірних і сумнівних даних. Вони роблять висновок, що твердження, зроблені на основі цих даних, щодо безпеки впливу на жінок на ранніх термінах вагітності мРНК-вакцини для запобігання COVID-19 є невиправданими, і рекомендують переглянули такі політичні рішення.

Вакцини проти COVID-19 на основі технології мРНК на ринок постачають компанії BioNTech/Pfizer та Moderna.   

Джерело: 2,433 Dead Babies in VAERS as Another Study Shows mRNA Shots Not Safe for Pregnant Women

Нагадаємо, клінічні випробування вакцин від COVID-19 на вагітних жінках не проводилися. В той же час, оцінка впливу вакцин на ранньому терміні вагітності є вкрай важливою. У цей час формуються всі органи та системи плода, тому багато лікарських препаратів протипоказані.

Читайте також: В найменш вакцинованих країнах найменший рівень інфікувань коронавірусом

Читайте також