24.11.21

Влада планує повний курс ревакцинації наступного року – і, сподівається, упродовж наступних років

Ті, хто отримав дві дози ковідовакцини, мають так само отримати дві дози й наступного року, сказав заступник глави МОЗ, головний державний санітарний лікар Ігор Кузін. По суті, українцям відкрито повідомили, що ніхто їх не збирається лікувати, натомість зловісні експерименти на людях з так званою "вакциною" триватимуть.

Людині доведеться щороку вакцинуватися від "страшного смертоносного" ковіду. Кажуть, що через деякий час після кожної вакцинації імунітет стає меншим, отже треба "поновити імунну відповідь" щороку. Про це 21.10.2021 в інтерв’ю телеканалу «Рада» розповів заступник глави МОЗ, головний державний санітарний лікар Ігор Кузін.

«Поки що не розглядається питання про введення або про рекомендацію введення таким людям так званої бустерної або додаткової дози. Поки ми плануємо використовувати повний курс ревакцинації в наступному році. Тобто людина, яка отримала дві дози щеплення у 2021 році, такі ж дві дози має отримати у 2022-му», – наголосив він.

Читайте також:  Дослідження показують, що мРНК-вакцини різко підвищують ризик гострого коронарного синдрому

Кузін не став прогнозувати, на скільки років може зберегтися необхідність у ревакцинації, але зазначив, що це відбуватиметься «на постійній основі».

При цьому він уточнив, що бустерну дозу наразі рекомендуватимуть людям з груп ризику.

«Те, що буде рекомендоване найближчим часом, це введення третьої, додаткової дози, для тих людей, які мають проблеми з імунітетом. Це ті люди, які постійно приймають гормональну терапію, які після трансплантації органів, які мають імуносупресивні стани, первинні імунодефіцити. Для цих людей, ми дійсно розуміємо, що введення повного курсу щеплення, двома дозами, може не призвести до формування повноцінної імунної відповіді. Тому для них буде рекомендовано введення так званої додаткової дози», – зазначив головний санлікар.

Нарешті вакциноаферисти відкрито заявляють, що ковідо-вакцинація буде щорічною. Суворо, але чесно. 
 

Читайте також