11.11.21

У найбільш вакцинованих областях найвища захворюваність на ковід

Пропаганда навіює, що під час першого щеплення відбувається магічна ініціація, і людина стає безсмертною.



Політолог Дмитро Суворов звернув увагу, що в таблиці МОЗу за рівнем госпіталізацій на 100 000 населення впадають в очі три області з найкращими показниками (найнижчим показником госпіталізації) — Закарпатська, Кіровоградська та Тернопільська. А за даними Мінфіну саме ці області серед аутсайдерів із вакцинації проти COVID-19: найменший відсоток вакцинованого населення у Закарпатській (19 %), Кіровоградській (25 %) та Тернопільській (26 %). У середньому по Україні — 27 %.

«В абсолютного лідера з вакцинації (Києва) ситуація набагато гірша, ніж у цих трьох областях. У Києві майже вдвічі вищий рівень госпіталізацій, ніж Кіровоградській та у півтора разу вищий, ніж у Закарпатській та Тернопільській. Окремо йдуть Донецька та Луганська області. Але це фронтові зони. Високий рівень міграції. «Звільнені» напевно їздять до українських лікарень. Статистика у цьому регіоні спотворена», — говорить Дмитро Суворов.

Читайте також:  Патофізіологічні зміни після вакцинації проти COVID-19

Нагадаємо, нещодавно інфекціоніст Ольга Голубовськазаявила, що переважна кількість людей, які отримали вакцину, не належать до груп ризику.

Читайте також